Procurili datumi izlaska Androida 6.0 Marshmallow za Samsung Galaxy uređaje

Ne znamo koliko vas se sjeća popisa Samsungovih Galaxy uređaja što su trebali dobiti Android Marshmallow koji je objavljen sredinom 11. mjeseca prošle godine. Nije to bio službeni popis ali nam je davao nekakvo okvirno vrijeme kada možemo očekivati tako željenu nadogradnju. Niti jedan rok koji je bio na tom popisu nije ispoštovan, a neki ultrapopularni modeli kao Galaxy S6 nadogradnju su dobili tek u 2. mjesecu.

Ovaj novi popis imamo zahvaljujući PhoneArena-i, a oni su ga dobili iz izvora koji je navodno upoznat sa Samsungovim planovima. Evo tko (i kada) se može veseliti:

Samsung Marshmallow update

Prva faza su flagship modeli:

  • 3. mjesec: Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge
  • 4. mjesec: Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge
  • 5. mjesec: Galaxy S5, Galaxy Tab S2 8″, Galaxy Tab S2 9.7″
  • 6. mjesec: Galaxy Alpha

Nažalost tko god je slikao ovaj popis nije uspio uhvatiti modele koji su u drugoj fazi a jasno je vidljiv jedino Samsung Galaxy A7. To sigurno nije jedini model koji će dobiti Android 6.0 ali ovako ne možemo znati rokove ostalih uređaja. Nismo ovoliko kasno očekivali neke od njih (npr. Galaxy S5 tek u 5. mjesecu) ali bolje ikad nego nikad.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx