Procurile slike zamaskiranog LG-a G5 – vidljive dvije stražnje kamere

Samsung Galaxy S7 jučer se prvi put pojavio ispred kamere, točnije njegov prednji dio. I dok nam on više nije toliki misterij LG G5 ipak jest jer sve što imamo o njemu do sada su sheme koju su procurile prošli put. Te sheme mogle bi se pokazati točne jer iako je LG G5 na ovim slikama zamaskiran jasno se vide promjene koje su bile vidljive i tamo.

LG G5 zamaskiran a1

 

Krenimo prvo od stvari koju nismo imali priliku prethodno vidjeti. Tu  naravno mislimo na dvije stražnje kamere koje su navodno 16 MP i 8 MP rezolucije. Iako se o dvije kamere dosta šuškalo mnogi su takve glasine odbacili (uključujući nas) kao neosnovane. LG G4 ionako već ima najbolju kameru na pametnim telefonima, a LG G5 mi mogao nastaviti tu novostečenu tradiciju.

LG G5 zamaskiran a2Ispod kamere jasno je vidljiv skener otiska prsta, ali i nedostatak tipki za glasnoću koje su sada premještene na lijevu stranu uređaja. S desne se nalazi utor za SIM karticu, a nadamo se i microSD karticu. S donje strane je vidljiv USB-Type C utor, za kojega smo uvjereni da će biti na velikoj većini uređaja ove godine,  zvučnik i rupica za mikrofon. Ako vas zanima je li donja strana doista uklonjiva, kao što smo imali priliku vidjeti na nekim renderima, morati ćemo vas razočarati jer to ovdje nije vidljivo. Postoji naravno mogućnost da su ove slike lažne, ali mi smo skloni vjerovati da je ovo “the real deal” te da ćemo ubrzo ugledati i malo kompletniji leak.

LG G5 zamaskiran a3

LG je najavio event 21.02.2016. Iako još nisu otkrili što će tada predstaviti opće prihvaćeno mišljenje je da će to biti LG G5.

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx