Procurile slike Samsungovog Windows 10 tableta

Pad prodaje tableta pokazao je da kupci i ne vide neku veliku korisnost u njima, pogotov kada sada imamo pametne telefone sa relativno velikim zaslonima. Ipak, Microsoft je sa Surface tabletima pokazao da ljudi ipak žele tablet na kojemu se može odraditi i konkretan posao, a ne samo “zabavljati”. Za Android već odavno znamo da je u žalosnom stanju kada su tableti u pitanju, a iPad je……iPad. Iz tog razloga ni malo nas ne čudi što se Samsung sprema predstaviti Windows 10 tablet unatoč tome što (naizgled) ne spremaju niti jedan smartphone sa Windowsima 10. To bi se moglo dogoditi još na CES-u.

Za sada nemamo nikakvih specifikacija a iz slika je jasno vidljivo da se radi o hibridu lapotopa i tableta tj. moguće je odvojiti zaslon od tipkovnice. Ime tableta navedeno je kao Galaxy TabPRO S. Djeluje jako zanimljivo pa se nadamo da će Samsung dosita odraditi predstavljanje na CES-u da saznamo više detalja.

Samsung-Galaxy-TabPRO-S-jpg

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx