Procurile slike koje navodno prikazuju nadolazeći Samsung Z2

Još u 3. mjesecu proširile su se glasine da Samsung radi na nasljedniku svog jedinog Tizen OS telefona – Samsung Z1. Nije baš neko iznenađenje s obzirom da je Z1 bio dobar uspjeh iako je prodavan na samo dva tržišta. Sada su se u javnosti pojavile i slike koje navodno prikazuju Z2.  Izvor nije baš najpouzdaniji tako da ovu glasinu svakako uzmite sa zrnom soli. Navodne specifikacije sugeriraju da se opet radi o low-end telefonu – Quad Core procesor, 1 GB RAM, zaslon rezolucije 540×960, 2000 mAh baterija i novi Tizen 3.0 UI.

Samsung Z2 1

Samsung Z2 2

Ako uzmemo u obzir da je Samsung nedavno svoju Tizen trgovinu aplikacija učinio dostupnom gotovo po cijelome svijetu pitamo se postoji li mogućnost da Z2, za razliku od starijeg modela, bude dostupan i van Indije.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx