Procurile neke od specifikacija nadolazećih LG i Huawei Nexus telefona

Što bi mi bez silnih leakera po twitteru koji nam gotovo svakodnevno pružaju određeni uvid buduće uređaje!? Nadolazeći Nexus telefoni već su neko vrijeme subjektom užarenih rasprava po bespućima interneta. Raspravlja se uglavnom o tome tko će ga (ih) praviti i ima li istine u tome tko će proizvoditi novi Nexus. Prolaskom vremena postalo je praktički sigurno da ćemo vidjeti dva Nexus telefona – jedan manji od LG-a i jedan veći od Huawei-a. Sada je poznati leaker @OnLeaks objavio na Twitteru i neke specifikacije nadolazećih Nexusa.

LG-ov Nexus vjerovatno će imati metalnu konstrukciju, zaslon od 5.2″, zvučnike s prednje strane, senzor otiska prsta sa stražnje strane i USB Type-C. Dimenzije bi trebale biti 146.9 x 72.9 x 8/9.8mm što znači da će biti lagano “bucko”, barem po današnjim standardima – 8 mm na najtanjem dijelu i 9.8 mm na najdebljem dijelu. Ako to znači da će imati veću bateriju apsolutno pozdravljamo ovaj potez.

Huawei-ov Nexus će sigurno imati metalnu konstrukciju ako je vjerovati OnLeaksu-u, a od ostalih specifikacija tu su i: 5.7″ zaslon, zvučnici sa prednje strane, senzor otiska prsta sa stražnje strane i USB Type-C. Dimenzije sz 159.4 x 78.3 x 6.6/8.5 mm što znači da je uređaj debljine 6.6 mm na najtanjem dijelu, a 8.5 mm na najdebljem dijelu.

Ako smo već došli do ove faze kada znamo gotovo sve fizičke karakteristike uređaja vjerujemo da neće trebati još dugo da saznamo sve što se može saznati o novim Nexusima. Ako ste se slučajno nadali Snapdragonu 820 možete prestati – Qualcomm je jučer objavio da će prvi uređaji s tim procesorom izaći na tržište početkom sljedeće godine.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx