Procurila nova Google-ova aplikacija za fotografije

Već dugo se šuška da će Google odvojiti fotografije od Google+, a sada imamo i neslužbenu potvrdu. Gotovo 100% je sigurno da će Google ovu novu aplikaciju predstaviti na nadolazećem Google I/O (28.05.2015.) a ekipa sa Android Police-a dokopala se i same aplikacije.

Može se raditi automatska pričuvna kopija slika i vraćati ih po danu ili mjesecu. Jedna od novih mogućnosti je i asistent (Assistant)  koji pravi filmove, priče, animacije i kolaže od fotografija. Ovo je vjerovatno zamjena za Auto Awesome koji omogućava stvaranje filmova, GIF-ova i kolaža koristeći od 2 do 9 slika, Naravno, kao i dosada moći će se pretraživati slike bazirano na specifičnim stvarima npr. životinje, ljudi itd. Koristeći “Pinch to zoom” moguće je otvoriti specifičnu fotografiju, a klizanjem prsta (swipe) po zaslonu izaći iz fotografije.

Ima tu još mnogo zanimljivih sitnica pa svakako preporučamo da pogledate galeriju slika što smo “prikačili”, a ako vas zanima još više detalja kliknite na izvorni link.

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Google Photos Aplikacija”]

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx