Procurila kodna imena HTC-ovih novih Nexus telefona

Prekjučer smo pisali o prvoj glasini da HTC radi na dva nova Nexus telefona, a već danas situacija se dalje razvija. Gdje ima dima ima i vatre, a prilog tome je i ova nova glasina jednog leakera koji je na dobrom glasu kada su u pitanju HTC glasine. Mislimo na @LlabTooFeR-a, a on je na Twitteru objavio kodna imena dva nova HTC Nexusa – T50 i T55.

Iz prethodne glasine smo čuli da će jedan telefon biti sa 5″ zaslonom, a drugi sa 5.5″ zaslonom. Zbrojimo li dva i dva jasno je da se ove kodne oznake odnose na veličine zaslona. Možemo slobodno reći da ni jedna godina nije prošla bez nekih iznenađenja kada su u pitanju Nexus telefoni tj. nekako smo očekivali da će korištenje dva različita proizvođača postati standardna praksa nakon ove godine ali od toga očito ništa neće biti.

I radi li HTC onda na novim Nexusima? Još je rano za bilo što tvrditi, ali kako su stvari krenule postoji dobra mogućnost da jest. Ovim tempom neće trebati dugo dok ne dobijemo nekakav oblik potvrde. Jesmo li svi prerano otpisali HTC kada je u pitanju njihov opstanak na ovom tržištu? Može li ovo značiti njihov povratak u velikom stilu? Biti će ovo zanimljiva godina.

Izvor 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx