Bajtbox logo H90

Što je s Elden Ring DLC-om? (VIDEO) Playbox #26

Problem s Elden Ring DLC - Video Naslovna

Elden Ring Shadow of the Erdtree je konačno stigao, i od silnih 10/10 ocjena, spade na itekako osrednje ocjene s mnogo spomenutih problema. Što se događa i što je uopće problem u Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC-u? Saznat ćete u našoj novoj Playbox epizodi gdje smo pričali i o tome da PlayStation 3 stiže na PlayStation 5…zvuči čudno, ali vidjet ćete.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx