Predstavljen Xiaomi Mi Band 1S – Pratite kalorije, otkucaje srca, korake itd. za svega 15$

Kao što je ranije najavljeno Xiaomi je danas predstavio nasljednika svog iznimno usješnog fitness trackera Xiaomi Mi Band, a nasljednik je jednostavno nazvan Mi Band 1S. Jedan od ključnih razloga tako niske cijene je činjenica da Mi Band 1S nema zaslona nego ćete ovisiti o svom Android ili iOS uređaju kada je u pitanju prikazivanje podataka.

Xiaomi Mi Band 1S može pratiti koliko ste kalorija potrošili, koraka prešli, otkucaje srca i kvalitetu sna. Sve te podatke, kao što smo već rekli, možete gledati u Mi Fit aplikaciji koju možete skinuti sa Play Trgovine ili iOS AppStore-a.

Mi-Band-1S-priced-at-15-ships-on-November-11th (2)

Uređaj dolazi i sa IP67 certifikatom što znači da je otporan i na vodu. Konkretno, može biti potopljen na dubini od jednog metra max 30 minuta. Dimenzije su mu 37mm x 13.6mm x 9.9 mm a težina svega 5.5 grama. Zahvaljujući predstavljanju Mi Band-a 1S cijena originalnog Mi Band-a pala je na smiješno malih 11$. Te niske cijene očito su se isplatile jer je, sudeći prema podacima sa IDC-a, Xiaomi drugi najveći proizvođač “nosivih” gadgeta na svijetu sa udjelom od 24.6%. Cijena novog Mi Band-a je 15$, a u prodaji će biti dostupan  od 11.11.2015.

Mi-Band-1S-priced-at-15-ships-on-November-11th

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx