Prednarudžbe za Lumiu 950 i Lumiu 950 XL su počele u Europi

O novim Lumia flagship telefonima pisali smo već toliko puta da je gotovo nemoguće za prebrojati. Microsoft je prije 20-ak dana prvi puta predstavio nove modele i od tada čekamo da objave konkretne datume izlaska. Iako smo prije mjesec dana očekivali da će Acer prestići Microsoft sa dostupnošću svog Jade Primo modela u Europi sada znamo da se to neće dogoditi.

Prednarudžbe za Lumiu 950 i Lumiu 950 XL su krenule u Velikoj Britaniji i Italiji, a još nije poznato kada će krenuti u ostalim Europskim državama.  Cijena za Lumiu 950 u Velikoj Britaniji je 449,99£, a za Lumiu 950 XL 529,99£. U Italiji je Lumia 950 599€, a Lumia 950 XL 699€.

Prve isporuke u Italiji očekuju se do 27.11.2015. a u Velikoj Britaniji do 03.12.2015. Nadajmo se samo da nećemo trebati dugo čekati da i kod nas bude dostupan, ako ne u prednarudžbi, onda barem u prodaji.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx