Prednarudžbe za Lumiu 650 krenule u Britaniji iako još nije ni službeno predstavljena. Cijena nimalo ugodna!

Oko Microsofta se puno čudnovatih stvari događa u zadnje vrijeme, a danas imamo priliku svjedočiti još jednoj. Naime, na stranici britanske online trgovine MobileFun.co.uk moguće je izvršiti prednarudžbu za Lumiu 650, iako telefon još nije ni službeno predstavljen od strane Microsofta. Osim toga saznali smo i pune specifikacije uređaja, a praktično je potvrđeno sve što smo do sada znali. Tako Lumia 650 ima:

  • 5″ zaslon 720 x 1280 rezolucije
  • Snapdragon 210 procesor (4 x 1.1 GHz)
  • 1 GB RAM-a
  • 8 GB interne memorije (proširivo microSD karticom)
  • 8 MP stražnja kamera
  • 2000 mAh baterija
  • Težina: 150 grama

Neki detalji još su nepoznati kao rezolucija prednje kamere, ali ako je Lumia 640 imala 2 MP prednju kameru vjerovatno će i Lumia 650 imati istu. Neće valjda i tu ići nizbrdo. Nećemo kriti razočaranje – Snapdragon 210 je smijurija nakon Snapdragon-a 400 u Lumiji 640, a o smiješno maloj bateriji od 2000 mAh nećemo više ni trošiti riječi. To je cijelih 500 mAh manje u odnosu na 640. Eto potrošili smo jednu, a sad i još jednu pojašnjavajući kako smo je potrošili.

lumia 650-sluzbena

Sve bi to bilo nekako i probavljivo da nije cijene od ogromnih 199 britanskih funta. Čak i kada bi u ostalim europskim državama to direktno konvertirali na 199 EUR (što dosta proizvođača radi) cijena je debelo previsoka. Ovo efektivno izbacuje Lumie iz dobrog izbora uloženo/dobiveno po čemu su do sada i bile najviše poznate. Na stranici nema datuma isporuke uređaja pa osim prednje kamere imamo još jedan misterij do službenog predstavljanja.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx