Prednarudžbe za Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge obaraju rekorde?

Nema ni najmanje sumnje da će nove Samsungove perjanice biti odlični i dobro prodavani pametni telefoni, ali nekakva potvrda uvijek dobro dođe. I dok još nemamo nikakvih recenzija da se uvjerimo u kvalitetu samog telefona imamo jednu statistiku od izvora koji se često pokazao kao pouzdan. Mislimo na Eldar Murtazin-a, ruskog tech novinara, koji je i prije predstavljanja Galaxy S7 otkrio puno detalja o njemu (koji su se ispostavili točnim).

Galaxy S7 naslov

Upravo zbog njegove reputacije skloni smo vjerovati njegovim najnovijim navodima da prednarudžbe (tj. predbilježbe) za Galaxy S7 i Galaxy S7 obaraju sve rekorde u Rusiji. Prema njemu čak 64% ih je naručilo Edge varijantu. Mi smo još prilikom pisanja o dostupnosti Galaxy S7 na našim prostorima pohvalili Samsungovu organiziranu prodaju i marketing jer je kod većine operatera u našoj regiji moguće predbilježiti se za telefon. Zbog toga vjerujemo da se rekordi obaraju i u nekim drugim državama. Još čekamo da Samsung objavi službene podatke pa da vidimo koliko ovdje ima istine.

Službeni datum izlaska telefona je 11.03.2016. ali oni koji su se predbilježili trebali bi ih dobiti nekoliko dana ranije.

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx