Poznato je kako bi mogao izgledati Huawei Mate 70 Pro

Huawei je najesen prošle godine predstavio Mate 60 seriju visoke klase, a očekivati je da će otprilike u isto vrijeme ove godine stići Huawei Mate 70 serija. O njoj se sada pojavljuju prve informacije, a tiču se Huawei Mate 70 Pro telefona.

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo osvanula je fotografija koja prikazuje crtež koji nam otkriva kako bi mogla izgledati prednja strana Huawei Mate 70 Pro telefona. Na crtežu primjećujemo da bi telefon trebao imati tri rupice pri vrhu ekrana, što znači da će Mate 70 Pro zadržati isti dizajn prednje strane kao i prethodnik. Međutim, moguće je da okviri oko ekrana budu nešto tanji.

Podsjećanja radi, Huawei Mate 60 Pro u tri rupice pri vrhu ekrana krije selfie kameru od 13 MP, 3D ToF senzor i lasere za 3D mapiranje lica. Vjerovatno će iste senzore imati i njegov nasljednik, Huawei Mate 70 Pro.

Kada je riječ o zadnjoj strani ovog telefona, očekuje se da će nju činiti kružni modul kamere, ali s novim elementima dizajna u odnosu na prethodnika. Navodno će neki modeli iz Mate 70 serije stići sa zakrivljenim ekranom, dok će neki modeli imati ravan ekran.

Podsjećamo da je Huawei Mate 60 serija postigla odlične rezultate prodaje u Kini, pa je tako za svega 5 dana rasprodano oko 800.000 primjeraka Huawei Mate 60 modela. Mate 60 Pro stigao je s novim Kirin 9000S 5G čipom sa Maleoon 910 GPU-om. Telefon ima i podršku za satelitsko povezivanje i to ne samo SMS-om, već i pozivom, što je veliki korak naprijed.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx