Poznati cijena i dostupnost za Acer Jade Primo u Europi

Jučer smo pisali o Acer Jade Primo telefonu i kako je napokon objavljena cijena – ali u Filipinima. Iako ima još nekih detalja koje bi voljeli znati, kao npr. veličina baterije, moramo priznati da nas je više zanimalo koliko će telefon koštati kada dođe do nas. Srećom Acer Francuska je danas objavio da će novi Jade Primo biti 499 EUR u Europi tako da smo i taj misterij riješili.

Cijena je dosta veća od one u Filipinima (370 EUR) ali to smo i očekivali, ali i ovdje će u paketu sa telefonom doći dock za Continuum i bežični miš i tipkovnica. Osim cijene Acer Francuska je objavio da će telefon u prodaji biti dostupan tokom 1. mjeseca 2016. Točan datum nije objavljen. Eto napokon još jedne realne opcije za sve ljubitelje Windows OS-a.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx