Poznate cijene i dostupnost Lumie 950 i Lumie 950 XL u Bosni i Hercegovini

Nakon što je danas odrađeno službeno predstavljanje novih Microsoftovih telefona u Bosni i Hercegovini na red su došle i prve informacije o cijenama.

Tako je Enis Sahinović iz Microsofta BiH objavio sljedeće cijene:

Slobodna prodaja

  • Microsoft Lumia 950 – 1299 KM
  • Microsoft Lumia 950 XL – 1499 KM
  • Display Dock (za Continuum) – 199 KM

Cijene kod operatera ne možemo znati dok ih operateri ne objave na svojim stranicama, ali za sada je poznato da će nove Lumie sigurno imati HT Eronet i BH Telecom.

BH Telecom će prvi krenuti sa prodajom i već krajem ovog ili početkom sljedećeg tjedna možemo očekivati uređaj u njihovoj ponudi. Isto to vrijedi i za ponudu u Mobisu (slobodna prodaja). Prodaja Lumie 950 u HT Eronetu trebala bi krenuti malo kasnije, ali točan datum se još ne zna.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx