Potvrđeno metalno tijelo za LG G5. LG pokazao i novi Quick Cover

LG nas nastavlja lagano hraniti novim informacijama o nadolazećem LG G5 flagship telefonu, a moramo ih pohvaliti da dobro čuvaju tajnu. Ostalo je svega 10 dana do službenog predstavljanja, a mi još ne znamo kako će G5 izgledati. Imalo smo povremeni neslužbeni render, jednu shemu pa čak i rendere telefona u zaštitnim maskama ali ništa što bi nam ni izbliza otkrilo konačni izgled. Danas je LG objavio službenu sliku novog Quick Cover-a uz komentar da završna obrada te maske, koja nalikuje na metal,  ide dobro uz novi G5. To je efektivno potvrda da će telefon doći sa metalnom konstrukcijom, ali to smo ionako očekivali.

LG G5 Quick jpg

Quick Cover zadržava svu funkcionalnost kao prije npr. moći ćete se javiti na pozive bez otvaranja covera, ali je ovaj put drugačijeg dizajna. Gotovo je identičan onome što smo nedavno vidjeli na LG K10. Naravno u LG-u nisu propustili priliku da i ovdje pokažu “Always On” zaslon kojim su se hvalili jučer. Spomenimo i da se G5 jučer prvi put pojavio u Geekbenchovoj bazi te je potvrđeno da će doći sa Snapdragon 820 procesorom, 4 GB RAM-a  Androidom 6.0 Marshmallow.

LG-G5-Quick-Cover-rad

Službeno predstavljanje je 21.02.2016. u Barceloni tj. isti dan kada će Samsung predstaviti Galaxy S7.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx