Potvrđeno da će novi Nexus telefoni biti Nexus 5X i Nexus 6P

Dijeli nas manje od tjedan dana do jednog od najzanimljivijih događaja u ovoj godini tj. predstavljanja novih Nexus uređaja na Google-ovom eventu u San Franciscu. Uz Microsoftov i LG nadolazeći event, kao i nedavni Apple-ov (a nemojmo zaboraviti ni IFA-u) mogli bismo reći da je ovo sigurno bilo (i biti će) najzanimljivijih mjesec dana u ovoj godini barem kada je u pitanju mobilna tehnologija. Kako ni Microsoft ni LG nisu bili pošteđeni leakova tako ni Google-u nitko nije ostao dužan.

LG Nexus 5X kutija
LG Nexus 5X kutija

Dugo se već šuškalo da će novi Nexus telefoni imati još nekakvu oznaku osim brojčane, a sada je to napokon i potvrđeno u vidu retail kutija čijih se slika dočepala ekipa sa Android Police-a. Na kutijama se jasno vide nazivi 5X i 6P , a baš ta dva naziva su već neko vrijeme kružila po internetu kao vrlo vjerovatni kandidati. LG-ov model nositi će oznaku Nexus 5X, a Huawei-ov model Nexus 6P.

Huawei Nexus 6P kutija
Huawei Nexus 6P kutija

Google-ov event održava se 29.09.2015. u San Franciscu a osim novih Nexus telefona možda bi mogli ugledati i novi Chromecast i još kojekakav Google uređaj.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx