Potvrđeno da će Nexus 6P imati veliku bateriju i aluminijsko kućište

Da slučajno nebi ostao još koji misterij za dan predstavljanja novih telefona pobrinuli su se najnoviji prezentacijski slajdovi koji otkrivaju još više detalja o Nexusu 6P, a koji su do sada bili nepotvrđeni. Ono što je mnogima vjerovatno najvažnije je da će novi Nexus napokon prekinuti lošu tradiciju po pitanju baterije, koja je uvijek bila jedva dovoljne autonomije, i obradovati nas sa baterijom kapaciteta od čak 3450 mAh. Vrijedno spomena je i to što je s ovime također potvrđena i u potpunosti metalna konstrukcija uređaja. Težina je 178 grama što je pogotovo impresivno ako uzmemo u obzir da je prošlogodišnji Motorolin Nexus 6 težio 184 grama, a novi Nexus 6P koristi teži materijal i veću bateriju.

Ostalo je ono što znamo već dugo vremena. Procesor je Snapdragon 810, ali revizija v2.1 koja se manje zagrijava od prve serije. Zaslon je dijagonale 5.7″ i Quad HD rezolucije (1440 x 2560) a biti će zaštićen sa Gorrila Glass 4. Moći ćete kupiti 32 GB, 64 GB i 128 GB varijantu i birati između 4 različite boje iako će zlatna u početku biti dostupna samo u Japanu.

Da se ne ponavljamo kao papagaji sa svakom novom Nexus vijesti evo vam i slajdovi pa svakako bacite pogled na njih ako vas zanima još detalja.

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”Nexus 6P slajdovi”]

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx