Potvrđene cijene za Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge

Samsung je napokon predstavio nove perjanice u Galaxy S seriji: Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge. O njima smo već opširno pisali pa svakako bacite pogled na naš članak kojim smo pokrili predstavljanje uređaja. Jedini misterij ostao je cijena iako smo i to znali dosta prije predstavljanja.

Samo su potvrđene prethodne glasine, a mi vam donosimo cijene u nekoliko europskih država. Tako je u Njemačkoj otključani Galaxy S7 na Amazonu 700 EUR, a Galaxy S7 Edge 800 EUR. Medimarkt u Španjolskoj je izlistao cijene od 720 EUR za Galaxy S7 i 820 EUR za Galaxy S7 Edge, dok su u Italiji cijene pojačane za još 10 EUR tako da je Galaxy S7 730 EUR, a Galaxy S7 Edge 830 EUR. Kako je pošlo dok dođe do nas biti će 900 EUR 🙂

Uglavnom ništa neočekivano, a kao prošle godine očekujemo da će cijena pasti za stotinjak EUR nekada krajem ljeta ili tijekom jeseni. Cijene za našu regiju još nisu poznate ali čim saznamo nešto očekujte da ćemo o tome pisati.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx