Porast broja Windows 10 Mobile korisnika

Zadnji mjesečni izvještaj AdDuplex-a je dostupan, a s njim i podaci koji pokazuju da je Windows 10 u porastu. Izgleda da je povećanje broja modela koji mogu pokrenuti tech preview u kombinaciji sa zanimljivim novim mogućnostima pomoglo Microsoftu da privuče veći broj testera.

AdDuplex OS verzije

Iz ovog grafikona se vidi da je broj Windows 10 TP korisnika porastao za 1.6 % ( sa 0.7% na 2.3 %) u odnosu na prošli mjesec. Udjel Windows Phone 8.1 korisnika također je narastao i sada je na gotovo 75 %.

AdDuplex proizvođači

Ovdje baš i nema iznenađenja. Microsoft je i dalje dominantan u Windows svijetu. Sada su na 96.75% što je za 0.21% više u odnosu na prošli mjesec. Vrlo mali porast vidi se i kod “ostalih” proizvođača (za 0.04 %).

AdDuplex modeli

Kao i kod grafikona koji pokazuje udjel proizvođača ni ovdje nema nekih većih promjena. Lumia 520 je i dalje najpopularniji model, a Lumia 535 je porasla za 1.5% što je išlo na štetu Lumia 520 koja je izgubila 1.5% udjela u odnosu na prošli mjesec.

Vrlo je vjerovatno da ćemo već sljedeći mjesec ugledati i Lumiu 640 na ovom grafikonu budući da se radi o atraktivnom modelu pristupačne cijene.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx