Pojavila se fotografija nadolazećeg OnePlus 2 smartphonea

OnePlus već neko vrijeme pomalo pušta u javnost specifikacije nadolazećeg modela. Tako nam je kompanija dosada otkrila da će  OnePlus 2 pokretati nova revizija Snapdragon 810 procesora (v2.1) i da će biti opremljen USB Type-C konektorom.

Sada se u javnosti pojavila i prva fotografija (slika gore) tog uređaja ali sa “sketch” filterom tako da fotografija više sliči na crtež. Teško je znati radi li se ovdje uistinu o nadolazećem modelu, ali ako uzmemo u obzir kvalitetu fotografije ovo djelauje kao kontrolirano curenje informacije iz kompanije ili se netko dobro našalio. Nećemo morati čekati mnogo da saznamo. 27.07. je službeni datum predstavljanja uređaja, a vjerujemo kako će do tada “procuriti” i poneka malo “bistrija” fotografija.

Ostale navodne specifikacije OnePlus 2 su : 3 GB RAM-a, zaslon od 5.5 inča i 16 GB ili 64 GB interne memorije. Uređaj bi navodno trebao biti metalne konstrukcije u crnoj mat boji. Zanimljivo je i da je predstavljanje uređaja najavljeno kao prvo predstavljanje u virtualnoj stvarnosti. To planiraju postići korištenjem modificiranom varijantom Google Cardboarda, a oni što gledaju tako trebali bi imati “osjećaj” da stoje zajedno sa članovima OnePlus tima i fanovima dok predstavljaju uređaj.

OnePlus 2 VR2

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx