Počele nadogradnje na Android 5.1 Lollipop za Sony Xperiu Z2 i Z3

Sony obeća, Sony ispuni. Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako nadogradnja na Android 5.1 Lollipop za Sony Xperiu Z2 i Xperiu Z3 dolazi krajem 7. mjeseca, a sada je Sony već počeo lagano puštati nadogradnju na određenim tržištima. Točnije, od danas pa do sljedećih nekoliko dana očekujte obavijest o dostupnim ažuriranjima za modele: Xperia Z3, Xperia Z3 Compact,  Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2 i Xperia Z2 Tablet. Naravno mnogo toga će ovisiti o tome koji model imate i koliko je vaš mobilni operater brz s nadogradnjama.

Android 5.1 Lollipop donosi mnoga poboljšanja i optimizacije u odnosu na verziju 5.0, a da vam ne bi bilo dosadno Sony je dodao i nekoliko vlastitih poboljšanja koja se, među ostalim,  uglavnom odnose na kvalitetu kamere, bolju integraciju sa SmartWear-om, bolju enterprise podršku i bolje mogućnosti prilagodbe izgleda Sony-evog launchera.

Pitate se možda što je sa starijim Sony modelima? Kompanija je potvrdila da su Xperia Z1, Xperia Z1 Compact i Xperia Z Ultra sljedeći na redu i vjerujemo kako nećemo trebati dugo čekati da i te nadogradnje ugledaju svjetlo dana. Svakako moramo pohvaliti Sony za predanost po pitanju ažuriranja svojih modela i možemo se samo nadati da će i ostali proizvođači jednom krenuti ovim putem.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx