Ovo su HTC-ovi uređaji koji će dobiti Android 6.0 Marshmallow

Kako je danas bio Google-ov veliki event u HTC-u su odmah iskoristili priliku da i oni malo dođu pod svjetla reflektora objavljujući popis telefona koji će dobiti nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow. Točnije to je učinio Jason Mckenzie preko Twittera koji je objavio ne samo koji uređaji će dobiti Marshmallow, nego i kada.

Iz slike je jasno vidljivo da će HTC One M9 i One M8 dobiti Marshmallow počevši od kraja ove godine. U nekim slučajevima to bi se moglo otegnuti i u sljedeću godinu što ipak najviše ovisi o operaterima. Koliko vidimo HTC je opet odlučio ignorirati svoj mid-range i low-end segment tako da na ovom popisu nema ni jednog telefona iz 6XX ili 5XX serije. Donekle razumljiv potez za kompaniju koja ipak nema toliko resursa da se rastegne na sve strane ali svejedno razočaravajuće. Nismo sigurni hoće li se išta promjeniti po tom pitanju u budućnosti ali imajući u vidu HTC-ovu prošlost nemojte se previše nadati. Kada će ovi ostali uređaji što su na popisu dobiti Marshmallow pitate se? Vjerovatno najkasnije do 3. mjeseca, iako je to samo naše nagađanje.

htc marshmallow

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx