Ovo bi mogle biti prve fotografije nadolazećeg Huawei Nexusa 6

Dolazi ono doba godine kada je nadolazeća verzija Androida i Nexus telefon koji ide uz njega u fokusu svih tech portala, a ni mi tu nismo iznimka i budno motrimo bilo kakve informacije koje se pojavljuju u vezi nadolazećih Nexus telefona. Ako slučajno niste upućeni, ove godine dobiti ćemo čak dva Nexus telefona – jedan od LG-a (5.2 inčni Nexus 5) i jedan od Huawei-a (5.7 inčni Nexus 6). Do sada smo saznali gotovo sve o njima, a ako vas zanima usitinu svaki detalj preporučamo da bacite pogled na naše dosadašnje vijesti vezane uz Nexus uređaje.

Danas su se na Google+ profilu Tiesen-a Fu pojavile tri fotografije nadolazećeg Huawei Nexusa koje mu je navodno poslao prijatelj. Fotografije se poklapaju sa svime što do sada znamo o novim Nexusima pa vjerujemo da postoji velika mogućnost da se ovdje uistinu radi o nadolazećem Nexusu 6. Vidljiva je metalna konstrukcija , lagano izdignuti dio gdje ide kamera, prednji stereo zvučnici, skener otiska prsta na stražnjoj strani itd.

Senzor otiska prsta na novom Nexusu 6
Senzor otiska prsta na novom Nexusu 6

I dok je prednja strana telefona klasično dosadna, kao i na većini današnjih telefona, moramo priznati da nam se sviđa stražnja strana, pogotovo na bijeloj varijanti gdje izdignuti dio kamere ostavlja lagano futuristički utisak. Nekima se možda neće svidjeti što je izdignuto, ali ako to znači veći/bolji senzor ne vjerujemo da će ikome smetati. Metalna konstrukcija telefona nije potvrđena ali brušeni rub oko senzora otiska prsta nagovještava da se radi o metalu.

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx