Ovaj “kinez” ima cijenu od 1800 Eura – pogodite zašto

Shallots je danas najavio novi telefon sa cijenom od paprenih 1800 EUR u Kini. Koliko smo razumjeli kineske medije to nije ništa čudno pred kinesku novu godinu kada se mnogi proizvođači nadaju unovčiti tamošnju kupovnu groznicu. A zašto je cijena ovako visoka pitate se? Ovaj novi Shallots telefon obložen je 24-karatnim zlatom. Nije pojašnjeno u kolikoj mjeri, a nismo sigurni kada ćemo to saznati. Čak ni po pitanju specifikacija nije šteđeno tako da je u priču ubačen i prilično jak hardver.

  • 6″ zaslon (2.5D) 1440 x 2560 rezolucije
  • Snapdragon 810 procesor
  • 4 GB RAM-a
  • 128 GB interne memorije (proširivo microSD karticom)
  • 16 MP stražnja kamera sa PDAF
  • 8 MP prednja kamera
  • Skener otiska prsta

shallots 24k

Veća je vjerovatnost da ćete ugledati jednoroga nego vidjeti “kineza” koji je skuplji od iPhone-a, ali kako vidimo i to se zna dogoditi. Šteta što nikada nećemo znati prodajne rezultate ovog telefona jer bi bilo zanimljivo vidjeti koliko ga je ljudi kupilo. U svakom slučaju nije ovo jedini Shallots telefon pa vjerujemo da će biti i onih koji će se više prodavati – npr. znate li da nam, prema njihovim riječima, spremaju telefon sa Snapdragon 820 procesorom, 2K zaslonom i cijenom ispod 300 EUR.  Moramo priznati da to zvuči puno zanimljivije, a vjerujemo i vama.

Izvor 1Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx