Otkriven Blackview R7 – flagship za sljedeću godinu sa 4 GB RAM-a i Helio P10 procesorom

Ova godina pokazala se kao dobra za Blackview. Iako nemamo podataka o prodaji njihovih telefona jedno je sigurno – isprofilirali su se kao jedan od najzanimljivih proizvođača iz Kine te nas ni malo ne čudi njihova sve veća prisutnost u medijima, ali i u našoj regiji. Ne boje se probati sve a najbolji primjer za to je činjenica da su ove godine u ponudi imali jedan od najjeftinijih 4G telefona, klon iPhone-a, “rugged” telefon itd. Najnoviji potez sugerira da bi se mogli umješati u društvo uređaja kao što su LeTV Le 1S, Xiaomi Redmi Note 3, Elephone P9000…. tj. gdje se nalaze cijenom prihvatljivi phableti sa odličnim specifikacijama.

r7a

Taj najnoviji potez je najava Blackview R7 pametnog telefona koji bi trebao doći sa metalnim tijelom brušenih rubova i sveukupno atraktivnim izgledom. Službeno nisu najavili skener otiska prsta ali je jasno vidljiv na jednom od objavljenih rendera pa možemo i na to računati. Specifikacije koje do sada znamo su:

  • 5.5″ 2.5D zaslon 1080 x 1920 rezolucije
  • Helio P10 čipset
  • 4 GB RAM-a
  • 32 GB interne memorije (proširivo microSD karticama do 128 GB)
  • 13 MP stražnja kamera (Samsung 3M2)
  • 5 MP prednja kamera
  • 3500 mAh baterija
  • Skener otiska prsta
  • Android 6.0 Marshmallow

r7

Jasno je da su specifikacije više nego dobre i drago nam je vidjeti neke stvari kao što je nadprosječno velika baterija (3500 mAh) i predinstaliran Android 6.0 Marhsmallow. Veliku bateriju biti će moguće i brzo napuniti zahvaljujući podršci za brzo punjenje. O cijeni i datumu izlaska nemamo još nikakvih informacija, ali prvi kvartal sljedeće godine čini se kao realna mogućnost.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx