Osvanule nove slike Lumie 650, a znamo i cijenu u Europi

Predstavljanje Lumie 650 sve nam je bliže, ali već možemo reći da znamo gotovo sve o njoj. Već smo imali priliku vidjeti specifikacije, neslužbene i službene rendere i slike, a sada imamo priliku pogledati i malo detaljnije službene rendere.

Na samim slikama ne možemo vidjeti ništa novo, ali su definitivno najjasnije do sada i vjernije nam pokazuju izgled.

Lumia 650

Onaj zanimljiviji detalj ipak je cijena. WMPower user tvrde da su od vlastitih izvora saznali da će cijena u centralnoj Europi biti vrtoglavih 220€. Kažemo “vrtoglavih” jer je to puno skuplje od prethodnika (Lumie 640), a dolazi sa lošijim specifikacijama od njega. Zar u Microsoftu doista misle da metalni okvir toliko vrijedi. Navodno s njime ciljaju poslovne korisnike pa se pitamo znači li to da će Microsoft probati prezentirati sebe kao “premium” brend po tom pitanju? U svakom slučaju cijena je bez ikakve dileme previsoka. Za kraj pogledajte i specifikacije pa da vidite kakvu “zvijer” dobivate za te novce:

  • 5″ zaslon 720 x 1280 rezolucije
  • Snapdragon 210 (ili 212) procesor
  • 1 GB RAM-a
  • 8 GB interne memorije
  • 8 MP stražnja kamera
  • 2000 mAh baterija

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx