Osvanule informacije o Redmi K80 seriji

Iako Redmi još nije kompletirao predstavljanje Redmi K70 serije, jer bi uskoro trebao predstaviti Redmi K70 Ultra, već su se počele pojavljivati informacije o Redmi K80 seriji. Konkretno, najnovije informacije odnose se na Pro model iz ove serije – Redmi K80 Pro. Sada nam leaker Digital Chat Station (DCS) prenosi ključne specifikacije ovog telefona.

Iako DSC nije spomenuo ime telefona, on navodi da će nadolazeća “podserija” telefona stići sa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 čipom, koji bi trebao biti predstavljen najesen ove godine.

Nadalje, on navodi da će Pro model iz ove serije stići sa 5500 mAh baterijom, dok će naprijed imati OLED ekran, 2K rezolucije i stope osvježavanja od 120 Hz.

S druge strane, očekuje se da će zajedno s ovim telefonom biti predstavljen i obični Redmi K80. Za njega se prenosi da će ga pokretati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čip. Ovaj će također vjerovatno imati OLED ekran, 2K rezolucije i stope osvježavanja od 120 Hz.

Digital Chat Station navodi da će oba ova telefona stići s drugačijim dizajnom u odnosu na prethodnike, a navodno će oba imati staklenu stražnju stranu.

Kada je riječ o vremenskom okviru predstavljanja Redmi K80 serije, navodno bi ona mogla stići u jedanaestom mjesecu ove godine.

Pored Redmi K80 serije, Redmi radi i na predstavljanju nove Note serije, a to će biti Redmi Note 14 serija. Očekuje se da bi ova serija mogla biti predstavljena nejesen ove godine u Kini, a nakon toga bi trebalo uslijediti globalno predstavljanje, i to vjerovatno na proljeće sljedeće godine.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx