Ostvarite svoje ideje u SPARKu

Ovo objavljujemo jer mislimo da bi mnogima moglo biti zanimljivo.

S ponosom objavljujemo da su prijave u SPARKu otvorene! Prvi korak da postanete dio SPARKa je ispunjavanje naše aplikacijske forme, koju možete pronaći na web stranici spark.ba.

Ovim putem pozivamo sve ljude sa zanimljivim IT idejama da nam ih predstave, a mi ćemo vam pomoći da dođete do investitora i te iste ideje pretvorite u stvarnost. Pomažemo vam pokrenuti vlastiti biznis i otvaramo čak 100 mogućnosti za to!

Što možete očekivati u SPARKu? Ako želite pričati o brojkama, možemo vam reći da otvaramo 100 mogućnosti za stipendije u vrijednosti od 20.000 do 200.000 KM, a u startupe ćemo investirati čak i do 1 milijun KM (da, dobro ste pročitali – jedan milijun konvertibilnih maraka)!

Ako brojke nisu bile dovoljne da vas privučemo da se prijavite sa svojom IT idejom, u SPARKu vam nudimo sve što je potrebno za realizaciju vaše ideje – od prostora i opreme, preko edukacija i programa mentorstva, pa do zabavnog sadržaja da se odmorite i budete spremni za daljnji razvoj svoje ideje.

Ukoliko nemate ideju, a želite naučiti što više o novim tehnologijama, za vas predlažemo prijavu na jedan od naših edukacijskih programa. Prijaviti se možete od 18.5. do 18.6.2015.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx