Opet se priča da iPhone 7 neće imati utor za slušalice

Iako je, po našemu mišljenju, prerano da se bilo što priča o novom iPhone-u ima jedna glasina koja uporno ne umire. Naravno mislimo na 3.5 mm utor za slušalice jer se opet pojavila priča da će ga Apple izbaciti iz sljedeće iteracije iPhone-a. Ova glasina se opet pojavila negdje u dobavljačkom lancu u Kini (gdje se i proizvodi iPhone) a prenio ju je kineski portal Feng.com. Oni što nas redovno prate (a i vijesti o iPhoneu) sjetiti će se da smo već jednom o tome pisali.

Kao glavni razlog navodi se želja da se sreže još koji milimetar sa telefona, ali svi znamo da to nema smisla. Ako se ovo doista dogodi jasno je da je ovo samo jedan od načina na koji Apple želi prodavati vlastite dodatke za iPhone. Slušalice za žicom bilo bi moguće koristiti ali ako bi kupili slušalice koje idu u Lightning port ili ako imate odgovoarajući adapter. Naravno, tada bi third-party proizvođači sa slušalicama isporučivali takav adapter ali to je već druga priča.

Bilo kako bilo nadajmo se da ovo nije istina ali opet…..ova priča nikako da umre. Dugo je do izlaska novih iPhone-a, a do tada se može puno toga dogoditi.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx