[Operateri] Poznate cijene za Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, LG G4 i HTC One M9 u Eronetu. BH Telecom i m:tel imaju cijene za 2 modela

Na stranicama Bosansko Hercegovačkog operatera već možemo naći cijene sva četiri trenutna flagship modela. Iako je od navedenih modela samo Galaxy S6 izlistan na glavnoj ponudi, otvaranjem cjenika za “Opcija uređaj” (plaćanje rata u iznosu 5, 10 i 20 KM uz pretplatu) možemo vidjeti cijene i ostalih modela. Zbog jednostavnosti izlistati ćemo cijene za pretplatu od 80 KM mjesečno + 10 KM za opcija uređaj (efektivna pretplata 90 KM + PDV ili oko 53 €) od najskupljeg do najjeftinijeg.

  • Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB – 429 KM
  • HTC One M9 – 249 KM
  • Samsung Galaxy S6 32 GB – 189 KM
  • LG G4 32GB – 29 KM

Detaljni cjenik možete pogledati u ovom pdf dokumentu za opcija uređaj.

 

A ostali operateri?

BH Telecom je, po svemu sudeći, najskuplji od ova 3 operatera, a u ponudi imaju HTC One M9 i Samsung Galaxy S6. Cijene za ta dva uređaja u MEGA 100 pretplati su:

  • HTC One M9 – 690 KM
  • Samsung Galaxy S6 – 699 KM

m:tel u ponudi ima samo Galaxy S6, ali je najjeftiniji od ova tri operatera. U pretplati MOJ MIX 80 Galaxy S6 možete dobiti za 349 KM. Usporedbe radi, u Eronetu (pretplata Super 80) cijena ovog modela iznosi 479 KM.

Sve ove cijene su uz obavezni ugovor na dvije godine. Smatramo da je još potrebno naglasiti da ovo ne znači da su svi ovi modeli dostupni, ali svakako će tu biti u kratkom roku.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Andrijan

super

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx