OnePlus trajno spustio cijenu za OnePlus 2 64 GB varijantu

Evo još jedne dobre vijesti vezane za OnePlus i njihove uređaje. Nakon nedavne objave da nude besplatnu standardnu dostavu za sve kupovine iznad 100$, a onda i ukidanja sustava pozivnica za OnePlus X sada su na svojim forumima objavili da trajno spuštaju cijenu OnePlus 2 64 GB modela. OnePlus 2 nije uspio izazvati isti interes kupaca kao što je to uspjelo prvom modelu pa je ovo sigurno jedan od pokušaja da cijeli paket učine još atraktivnijim. Iz kompanije tvrde da su to učinili zbog manjih proizvodnih troškova i optimiziranja cijelog procesa proizvodnje.

No motiv nije bitan kao cijena cijena , a ona je sada spuštena sa 399€ na 345€. Ako ste kupili telefon u zadnjih 15 dana i sada plačete zbog ovog saznanja nemate straha jer OnePlus nudi povrat novca (na razliku u cijeni) za sve kupovine obavljene u tom roku. Pozdravljamo taj potez i nadamo se da pokazuje promjene u njihovom odnosu sa kupcima koji je do sada bio na klimavim nogama.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx