OnePlus objavio slike koje uspoređuju kvalitetu OnePlus 2 kamere u odnosu na iPhone 6 i Galaxy S6

O OnePlus 2 smartphoneu znamo već mnogo toga. Nešto zahvaljujući glasinama, a nešto zahvaljujući i samoj kompaniji. Jedan od detalja oko kojeg se uvijek raspravljalo je to da li će OnePlus 2 doći sa 13 MP ili 16 MP kamerom i to će vjerovatno još neko vrijeme ostati misterij. Ono što više nije misterij je koliko kvalitetne slike  možemo očekivati. Kompanija je objavila slike gdje uspoređuju kvalitetu kamere sa trenutno najpopularnijim modelima na tržištu – iPhone 6 i Galaxy S6. Naravno, ne možemo znati u kakvim uvjetima je sve slikano i koliko je ovo blizu “stvarnosti”. Dok se razni mediji ne dočepaju ovog modela ove slike su sve što imamo pa svakako bacite pogled.

OnePlus 2 vs iPhone 6 (OnePlus lijevo, iPhone desno)

OP2-vs-iP6

OP2-vs-iP6-02

OP2-vs-iP6-03

OP2-vs-iP6-04

 

 

OnePlus 2 vs Galaxy S6 (OnePlus 2 lijevo, Galaxy S6 desno)

OnePlus-2-vs-Galaxy-S6-Camera-1 OnePlus-2-vs-Galaxy-S6-Camera-2 OnePlus-2-vs-Galaxy-S6-Camera-3 OnePlus-2-vs-Galaxy-S6-Camera-4

 

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx