OnePlus 2 doći će sa Snapdragon 810 procesorom

OnePlus polako pušta teasere za nadolazeći model i pomalo otkriva što sve možemo očekivati. Iako korišenje Snapdragon 810 čipseta nije iznenađenje, jer smo već u nekim benchmark testovima vidjeli da je to slučaj, službena potvrda je službena potvrda (slika gore). Ono što do sada nismo znali je da se radi o verziji 2.1 tog čipseta koji se manje zagrijava od onog u HTC One M9.

Mnogi su odmah istaknuli da je se i Sony hvalio istom tom verzijom čipseta ali se telefon ipak previše zagrijavao – konkretno Xperia Z4 i Xperia Z3+. Ipak, treba imati na umu da je Sony-ev model vodootporan te samim time ima slabije otpuštanje topline. S druge strane, Xiaomi-ev model Mi Note Pro također koristi Snapdragon 810, ali su Xiaomievi inženjeri u suradnji s Qualcomm-om manje/više riješili taj problem. OnePlus se također hvali da imaju svoje rješenje za bolje otpuštanje topline i uvjeravaju nas da neće softverski smanjivati frekvenciju čipseta kao što je HTC radio na svom M9 modelu.

Koliko istine ima u svemu tome ostaje za vidjeti. Više detalja o OnePlus-ovim metodama možete vidjeti na izvornom linku.

 

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx