One UI 6.1 stigao na još dva telefona iz Galaxy A serije

Samsung Galaxy A72

Samsung je početkom godine predstavio One UI 6.1 sa Galaxy AI funkcijama, s kojima je isporučena Galaxy S24 serija. Nakon toga su ovu nadogradnju počeli primati i Samsungovi stariji premium uređaji, a nakon njih i mid-rangeri. Ipak, ovi posljednji ne dobivaju Galaxy AI funkcije. No, One UI 6.1 nadogradnja sada je dostupna za još dva Samsungova modela iz Galaxy A serije.

Najnoviji uređaji na listi onih koji primaju One UI 6.1 nadogradnju su Samsung Galaxy A23 i Samsung Galaxy A72.

Samsung Galaxy A23 dobiva One UI 6.1 nadogradnju s brojem firmvera A235NKSU5EXE3. Veličina nadogradnje je 2 GB, a ona je trenutno dostupna korisnicima ovog telefona u Južnoj Koreji. Očekivati je da će se ona uskoro proširiti i na ostale regije. Napominjemo da se radi o 4G verziji telefona, no uskoro bi istu nadogradnju trebala početi primati i 5G verzija ovog telefona.

S druge strane, Samsung Galaxy A72 prima One UI 6.1 nadogradnju s brojem firmvera A725FXXU7FXE1. Trenutno je nadogradnja za ovaj telefon dostupna u Rusiji. Ovo će biti posljednje One UI ažuriranje za Samsung Galaxy A72, te će ubuduće ovaj telefon primati samo sigurnosne nadogradnje.

One UI 6.1 za ova dva telefona donijet će nove opcije za uređivanje fotografija, prilagođavanje korisničkog interfejsa, naprednije uređivanje videozapisa, nove widgete zaključenog ekrana sa prilagođenim fontovima itd.

Tako ako posjedujete Samsung Galaxy A23 ili Galaxy A72, odlaskom u Postavke, a zatim i Ažuriranje softvera možete provjeriti je li pomenuta nadogradnja dostupna i na Vašem telefonu. Ako nije, možete je očekivati u narednim danima.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx