One UI 6.1 konačno stigao na još jedan Galaxy A model

One UI 6.1 predstavljen je početkom godine zajedno sa Galaxy S24 serijom. Glavni fokus ove nadogradnje je Galaxy AI, koji međutim nije stigao, niti će stići na Galaxy mid-range telefone. Kako god, One UI 6.1 nadogradnja već neko vrijeme stiže na podržane Galaxy uređaje, a ovih dana konačno je stigla na još jedan model iz Galaxy A serije. Riječ je o Samsung Galaxy A25 telefonu.

Samsung Galaxy A25 konačno je počeo primati One UI 6.1 nadogradnju, barem na nekim tržištima.

Tako korisnici ovog telefona u Sjedinjenim Američkim Državama i Južnoj Koreji primaju One UI 6.1. U SAD-u ona dolazi s brojem firmvera A256USQU3BXE5, dok u Južnoj Koreji stiže s brojem firmvera A256NKSU2BXE5. Očekivati je da će uskoro nadogradnja početi stizati i na ostala tržišta.

Pored One UI 6.1, nadogradnja sa sobom uključuje i sigurnosnu zakrpu za peti mjesec 2024. godine.

Kada je riječ o novinama koje će Galaxy A25 dobiti sa One UI 6.1 nadogradnjom, očekivati je da je će promjene, uglavnom, biti iste kao kod ostalih Galaxy A telefona. Tako se očekuje da će Samsung Galaxy A25 ovom nadogradnjom dobiti nove opcije za uređivanje fotografija, prilagođavanje korisničkog interfejsa, naprednije uređivanje videozapisa, nove widgete zaključenog ekrana sa prilagođenim fontovima itd. Također, tu će biti nove opcije u postavkama Kalendara, više naljepnica, prilagođeni izgledi alarma, poboljšan SmartThings Find, novi widgeti za vrijeme itd.

Ako posjedujete Samsung Galaxy A25, odlaskom u Postavke, a zatim i Ažuriranje softvera, možete provjeriti je li pomenuta nadogradnja dostupna i na Vašem Samsung Galaxy A25 telefonu. Ako nije, možete je očekivati veoma brzo.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Branko59HR

Ja sam također dobio malo prije tu Android 6.1 nadogradnju na svoj Galaxy A52 4G. Svaka čast Samsung i Google 👍👍🥂

Branko59HR

Još samo da, dođe MAGICOS 8.0 na Honor Magic 5 Lite. I bit će komplet. Nadam se da uskoro dolazi. Ili do kraja ove 2024 godine.

2
0
Pogledaj komentare ili komentirajx