Od danas možete instalirati Windows 10 na Xiaomi Mi4!

Kao što smo prije dva dana najavili od danas je Windows 10 Mobile dostupan za preuzimanje svim zainteresiranim vlasnicima Xiaomi Mi4 smarpthone-a. Cijela priča o suradnji Microsofta i Xiaomi zajednice seže još od 4. mjeseca ove godine, a interesantno je kako su tada tvrdili da Xiaomi s time nije povezan nego samo zajednica. To očito nije slučaj jer je i sam suosnivač Xiaomi-a jučer najavio izlazak Windowsa 10 za Mi4.

Napomenimo još jednom da je ovaj Windows 10 ROM samo za LTE verziju, a ako ste spremni na rizik sve upute o instalaciji možete pronaći na MIUI forumima.

xiaomi mi4 windows

Za kraj, ako ste se odlučili na Windows instalaciju pogledajte Joe Belfiore-a kako vam nudi dobrodošlicu u Windows zajednicu  🙂

https://www.youtube.com/watch?v=qrPgTCcahBE

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx