Objavljeni detalji o UMI Zero 2 – 2K SuperAMOLED zaslon, 4 GB RAM-a, Helio X20 i Duo Kamera za 299$

O UMI Zero 2 imali smo prilike čuti još prije nekoliko mjeseci kada je UMI objavio prve teasere. Tada se pričalo o dva zaslona (u stilu Yota Phone-a) o čemu ovaj put nema spomena. Kasnije su govorili i o kožnoj stražnjoj strani pa su nas dodatno zbunili jer to podrazumjeva da nema drugog zaslona. No, da nebi bili samo malo zbunjeni UMI je danas objavio više detalja o UMI Zero 2, uključujući slike, koji naizgled nemaju ništa zajedničko s tim teaserima od prije nekoliko mjeseci.

Tako su nove specifikacije UMI Zero 2 sljedeće:

  • 5.2″ SuperAMOLED zaslon 1440 x 2560 rezolucije
  • Helio X20 čipset sa 10-jezgrenim procesorom
  • 4 GB RAM-a
  • 64 GB interne memorije
  • Dvije stražnje kamere (za sada nepoznate rezolucije)

UMI zero 2

Vizualno jako podjeća na Meizu telefone, pogotovo sa prednje strane. Sugerira li nam prisutnost Home tipke i da će doći sa skenerom otiska prsta? Osim rasporeda tipki još je vidljivo da će doći sa metalnim okvirom, 2.5D staklom te djeluje jako kompaktno.  Drago nam je vidjeti i da se jedan od kineskih proizvođača odlučio za 5.2″ zaslon jer ga smatramo nekom zlatnom sredinom između “obične” veličine i phableta. SuperAMOLED uvijek pozdravljamo. Dvije kamere sa stražnje strane očekujemo češće viđati u sljedećoj godini, a i UMI je uskočio u taj vlak. Ovisno o izvedbi dvije kamere mogu poslužiti za dodatnu dubinu u slikama ili bolje performanse u slabijim svjetlosnim uvjetima.

UMI je inače poznat po mijenjanju detalja na telefonu u zadnji tren pa ipak sačekajmo službeno predstavljanje da potvrdimo baš sve što su naveli. Ovako djeluje jako obećavajuće, a i cijena je za ove specifikacije više nego povoljna – UMI je najavio da očekujemo da bude oko 299$. O datumu izlaska još se ništa ne zna.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx