Novi video dokazuje da nadolazeći Elephone S3 doista ima zaslon od ruba do ruba

Nakon što je Elephone jučer objavio prve slike Elephone S3 pametnog telefona na internetu su odmah krenule reakcije tipa: “Ovo je photoshop”, “Zaslon će imati crnu traku” itd. I teško je kriviti te korisnike kada se samo sjetimo rendera koje je Elephone objavio za P8000 vješto sakrivajući crnu traku oko zaslona. Iako su već sa Elephone P9000 dokazali da su se okanili takve prakse potencijalni kupci su i dalje skeptični.

Da bi tome stao na kraj Elephone je odmah danas objavio video Elephone-a S3. Na videu je jasno vidljivo da će zaslon doista biti “bezel-less” tj. od ruba. I bez ovog videa smo skloni vjerovati da je to istina jer nam više proizvođača ove godine sprema takve telefone, što znači da je tehnologija usavršena (npr. jako zanimljivi Ulefone Future biti će takav) te da neće biti potrebe za notornim crnim trakama.

https://www.youtube.com/watch?v=iBkSJOaIYE0

Osim videa Elephone nam je otkrio par novih informacija – Zaslon će biti dijagonale 5.2″ i rezolucije 1080 x 1920 te će imati Gorilla Glass staklo otporno na ogrebotine. Tijelo telefona biti će metalno te će imati skener otiska prsta sa stražnje strane. Možda najvažnije, saznali smo da će biti dostupan u 3. mjesecu ali cijena još nije objavljena.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx