Novi Snapdragon procesori su vrlo impresivni! (VIDEO) – Newsbox S02E40

U tjednu kada smo imali telefon koji se savija preko ruke i jedan kojim upravljate pogledom, nismo očekivali da će jedan procesor (zapravo dva) ukrasti svjetla pozornice. Ali evo upravo se to dogodilo. Naime Qualcomm je ovaj tjedan predstavio Snapdragon 8 Gen 3 i Snapdragon X Elite i oba su impresivna na svoj način. Također, predstavljeni su i prvi telefoni s najnovijim Snapdragon procesorom – Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro.

Snapdragon X Elite je procesor za Windows laptope i slične uređaje koji je, barem prema Qualcommovim ručno izabranim testovima, čudo neviđeno. Brži čak i od Core i9 procesora 13-te generacije u single-core testu. Ništa manje nije impresivan ni Snapdragon 8 Gen 3, pogotovo jer smo svi očekivali manji skok u odnosu na Gen 2. Štoviše, skok je dovoljno velik da prestiže Apple A17 Pro u dva vrlo bitna testa.  Qualcomm se izgleda vratio na vrh, a u najnovijoj Newsbox epizodi pogledati ćemo i rezultate prve detaljne usporedbe.

Epizodu možete pronaći ispod, a osim najnovijih Snapdragona, možete saznati razne detalje o tek predstavljenoj Xiaomi 14 seriji, Microsoftove očajničke poteze da pogura Edge preglednik, kao i par informacija o Motorola telefonu koji se može saviti oko ruke.

Playstation 5, Galaxy A54 i razni drugi uređaji na RATE u HT Eronetu – https://bit.ly/3DlQiRk

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Adi

Potpuno beskorisno za 99,99% korisnika

Ivan

Ali je gušt

Adi

Bacanje para, ima drugih stvari koje su veci, i pametniji gust, a ne mijenjati sd8 gen 2 za gen 3 , cisti debilizam

3
0
Pogledaj komentare ili komentirajx