Novi render otkriva kako će izgledati Sony Xperia C6

Približavanje MWC-a, koji počinje za nešto više od 20 dana, sve više osjećamo. To je navbolje vidljivo po količini glasina ali i curenja informacija o telefonima koji bi mogli biti tada predstavljeni. Sony Xperia C5 opet je žrtva, a ovaj put umjesto stvarnih fotografija imamo priliku vidjeti rendere koji praktično potvrđuju slike što smo prethodno vidjeli. Render dolazi od pouzdanog @OnLeaks-a, a napravljen je na temelju shema koje dobiju proizvođači maski za telefone.

Tzv. “zero-bezel” dizajn tj. sa jako tankim okvirom oko zaslona opet je prisutan, a za razliku od prošlog puta sada vidimo i stražnju stranu koja ostaje čista. Nekako smo se potajno nadali da ćemo tu vidjeti skener otiska prsta. Možda sa strane kao na Xperiji Z5? Najvjerovatnije ga neće biti nikako.

Sony Xperia C6

Specifikacije još ne znamo. Navodno će zaslon biti Full HD rezolucije, a o veličini se ništa ne zna (možda 5.5″?). Osim toga jedino se priča da će doći sa MediaTek Helio P10 procesorom kojega očekujemo ugledati u puno telefona ove godine.

Sony je najavio event na prvi dan MWC-a (22.02.2016.) pa nećemo trebati dugo čekati da saznamo više detalja. Ma koga zavaravamo, vjerovatno ćemo znati sve o njemu prije predstavljanja. 🙂

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx