Novi rekord LeTV-a – preko milijun prodanih smartphonea u 11. mjesecu

Ovaj tjedan kao da je rezerviran za LeTV. Nakon što smo na početku tjedna mi objavili našu recenziju LeTV Le 1S telefona, a danas procurili detalji o novoj LeTV Max Pro zvijeri na red je došao i jedan rekord. Naime, kompanija je uspjela prodati više od milijun smartphone uređaja u 11. mjesecu. Od toga čak 780,000 otpada na LeTV Le 1S što nas ni malo ne čudi s obzirom da smo ga u našoj recenziji na sve strane nahvalili. Kada uzmemo u obzir da je Le 1S u predstavljen tek krajem 10. mjeseca, a prodaja krenula u 11. mjesecu brojke su itekako impresivne.

Mnogi ove podatke ne smatraju začuđujućima, a pogotovo oni koji redovno prate tržište. Takvi su do sada mogli primjetiti da je LeTV najbrže rastući proizvođač pametnih telefona u Kini. Ako uzmemo u obzir njihovu financijsku moć i kvalitetno napravljene uređaje nema sumnje da će se trend ovako nastaviti.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx