Novi iPhone SE navodno će stići s višim cijenom u odnosu na prethodnika

Apple je posljednji iPhone SE model predstavio prije dvije godine. Riječ je o iPhoneu SE 2022, dok je dvije godine prije njega predstavljen iPhone SE 2020. Sudeći po tome, nameće se mogućnost da ove godine stigne iPhone SE 2024, no to se vjerovatno neće dogoditi, jer bi, da je Apple planirao isto, on već bio predstavljen. Umjesto toga, očekuje se da će nova generacija SE modela stići sljedeće godine, a sada saznajemo nove detalje o ovom telefonu, koji se tiču cijene.

iPhone SE linija slovi kao pristupačna iPhone linija, no čini se da bi i ona, odnosno nadolazeći iPhone SE, mogao dobiti povećanje cijene.

Prema najnovijim informacijama, navodno će iPhone SE 4, odnosno iPhone SE 2025, koštati nešto više od prethodnika. Nagađa se da bi cijena novog iPhonea SE mogla biti oko 470 dolara, ali u svakom slučaju navodno neće ići preko 500 dolara.

Podsjetit ćemo da je posljednji iPhone SE predstavljen s početnom cijenom od 429 dolara.

Povećanje cijene Apple bi mogao opravdati novim osvježenim izgledom iPhonea SE, koji bi dizajnerski mogao biti sličan iPhoneu 14, a samim tim i implementiranjem Face ID-a na ovaj telefon.

Na zadnjoj strani telefon bi trebao imati jedan senzor kamere, a nagađa se da bi iPhone SE 4 mogao imati i Action tipku. Dimenzije telefona navodno će biti 147,7 x 71,5 x 7,7 mm, što je skoro identično dimenzijama iPhonea 14. Naravno, novi iPhone SE stići će i sa USB-Type C priključkom, koji će zamijeniti Lightning priključak, koji su Apple uređaji koristili godinama, odnosno sve do prošle godine i iPhone 15 serije.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx