Nove slike i renderi Lumie 950, Lumie 950 XL i dosad neuhvaljivog Continuum dock-a

Microsoft bi u 10. mjesecu trebao predstaviti dva nova flagship telefona (Lumia 950 i Lumia 950 XL), a najnovije informacije upućuju na to da bi se to moglo dogoditi 19.10.2015. O njima smo već pisali mnogo puta i moglo bi se reći da smo znali sve o njima osim izgleda. Naravno, imali smo i rendere koji su približno pokazivali kako će ta dva telefona izgledati ali svi smo znali da je to samo nagađanje na osnovu glasina.

Današnji je dan startao furiozno po pitanju leakova Microsoftovih telefona. Sinoć je DrWindows blog na svom podcastu pokazao fotografiju Lumie 950 XL uz Continuum dock, koji vidimo prvi put (slika gore). Slika izgleda legitimno i poklapa se sa svime što do sada znamo o Lumiji 950 XL.

Nedugo nakong toga u priču se uključio i svepristuni Evan Blass (@evleaks) sa najnovijim leakom koji navodno prikazuje službene rendere ova dva nadolazeća telefona:

Microsoft Talkman Lumia 950
Lumia 950 (gore) Lumia 950 XL (dolje)

 

Gledajući komentare rekli bismo da su mnogi podjeljeni po pitanju dizajna. Dok jedni zazivaju dane kada su Lumie imale oštre linije i karakterističan Nokia izgled, drugima se pak sviđa ovaj novi smjer sa zaobljenim rubovima. Nas osobno previše podsjeća na Lumiu 640 i  540. Daleko od toga da Lumia 640 ima loš dizajn ali smo svakako očekivali malo veći premium izgled za jedan flagship telefon. Ipak ovo su samo renderi  pa ćemo konačni sud zadržati za vrijeme kada se pojave stvarne fotografije uređaja.

 

Izvor, Izvor 2, Izvor 3

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx