Nove glasine upućuju na to da bi Sony mogao ubrzo predstaviti dva nova high-end modela – Xperia S60 i Xperia S70

Njemački tech blog winfuture.de objavio je da će Sony ubrzo predstaviti 2 nova high-end modela prije IFA konferencije u 9. mjesecu. Navodno je riječ o potpuno novoj seriji Sony smartphone-a zasnovanih na Androidu, a trebali bi doći pod imenima Xperia S60 i Xperia S70.

Izvor ovih glasina su neki Europski dobavljači koji tvrde da su upoznati sa Sony-evim planovima i tvrde da će uređaji biti dostupni već sredinom 8. mjeseca, točnije 18.08. Također su naveli i moguću cijenu za Xperiu S70 koja bi trebala  biti između 780 € i 840 €. Xperia S60 navodno će biti dostupna u bijeloj, crnoj, žutoj i Coralie boji, a Xperia S70 u bijeloj, crnoj, zlatnoj i zelenoj. O specifikacijama se ne zna ništa osim da će oba uređaja doći sa 32 GB interne memorije.

Izvor za ove informacije je, naravno, vrlo klimav pa ćemo svakako trebati sačekati još neko vrijeme da vidimo koliko istine ima u svemu ovome.

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx