Nove fotografije Lumie 950 i Lumie 950 XL otkrivaju još neke detalje

Toliko već znamo o nadolazećim Lumia telefonima da su se neki usudili prognozirati kako će proći predstavljanje novih Microsoftovih uređaja, a vodeće predviđanje je:

  • Konferencija počinje i Satya Nadella dolazi na pozornicu
  • Nakon uvodnog govora počinje teaser video i svjetla se gase
  • Umjesto inače očekivanog Daniel Rubino sa Windowscentral.com diže se sa mjesta iz publike, penje na pozornicu i glasno objavljuje: “Sve glasine što smo objavili bile su istinite!”
  • Kraj konferencije

No dobro, vratimo se ipak malo ozbiljnijim stvarima. Jučer je objavljeno nekoliko fotografija Lumie 950 i Lumie 950 XL koje su nam otkrile nekoliko detalja, a najzanimljiviji je svakako da će i Lumia 950 imati trostruku LED bljeskalicu. Dosadašnje glasine su trostruku bljeskalicu spominjale samo u kontekstu Lumie 950 XL. Svakako je dobro saznanje da manja Lumia neće nužno značiti da će imati i kameru sa manje mogućnosti.

Lumia 950-front-high res2

 

Drugi detalj koji sada možemo vidjeti, a prije nismo imali prilike, je kako će izgledati infracrvena dioda za skener zjenice oka (naslovna slika). Neki su mediji ovo predstavili kao blic za prednju kameru pa se čuvajte dezinformacija koji kao rezultat toga kruže po internetu.

Lumia 950-lumia-950 XL6

Zadnji detalj koji smo saznali iz ovih fotografija je da će Lumia 950 imati i dual-sim varijantu (naslovna slika). Svakako podržavamo ovaj potez i voljeli bi da više proizvođača slijedi ovaj Microsoftov primjer i svoje flagship telefone počnu nuditi u dual-sim varijanti.

lumia-950-xl-back

Jedine nepoznanice su cijena i dostupnost iako ćemo u najgorem slučaju za tri dana, kada se održava Microsoftov event, saznati i te detalje.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx