Nova slika pokazuje nam prednju stranu Samsunga Galaxy S7

Ne treba biti vidovit da bi se došlo do zaključka kako ćemo o Galaxy S7 znati gotovo sve prije predstavljanja, za koje očekujemo da će biti 21.02.2016. Već smo se nagledali procurenih slika i rendera koji prikazuju kako bi trebao izgledati ali danas imamo priliku vidjeti navodnu prvu “real life” fotografiju prednje strane uređaja, ali i prednje kamere.

galaxy s7 prednja strana

Koliko vidimo sve je manje više u okviru onoga što smo očekivali. Telefon je u zaštitnoj “maski” koja krije ukupni izgled telefona ali je po osnovnim konturama jasno da će biti kao na raznim renderima. Ono što se najjasnije vidi je manja zaobljenost u odnosu na Galaxy S6 što uvelike pozdravljamo.

Osim fotografije telefona imamo i fotografiju prednje kamere tj. prednjih kamera. Ploča na kojoj se kamere nalaze ima jasno vidljivu oznaku modela SM-G930F za koju već znamo da se odnosi na Galaxy S7. Ovim tempom vjerovatno ćemo u sljedeća dva tjedna imati i jednu kompletniju fotografiju telefona, a do tada zamišljajte kako će izgledati gledajući ovu sliku 🙂

Galaxy S7 kamere

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx