Nova fotografija HTC A9 telefona potvrđuje da je ipak riječ o mid-range uređaju

Danas smo imali priliku vidjeti rendere ovog telefona u svim bojama u kojima će biti dostupan, a malo smo i špekulirali o mogućim specifikacijama i konktradiktornim informacijama oko istih. Ipak, ako je vjerovati ovoj najnovijoj fotografiji telefona onda su sve sumnje otklonjene – HTC A9 ipak je mid-range telefon u high-end kućištu.

HTC A9
Nova fotografija koja otkriva specifikacije uređaja

Na fotografiji se jasno vidi da će A9 doći sa Snapdragon 617 čipsetom, 5″ FullHD zaslonom, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. S obzirom da je @evleaks pogodio ove specifikacije onda se velikom sigurnošću možemo reći da je u pravu i u vezi ostalih specifikacija koje ne vidimo na slici gore, a to su: 13 MP stražnja kamera sa optičkom stabilizacijom slike, prednja 4 MP “ultrapikselna” kamera i baterija od, budimo realni, mizernih 2150 mAh. Tako mala baterija je vjerovatno rezultat male debljine uređaja od svega 7 mm.

Osim specifikacija @evleaks tj. Evan Blass je tvrdio da HTC A9 neće biti predstavljen na eventu koji se održava 29.09.2015. već nekada tijekom 10. mjeseca na eventu koji bi se trebao održati istovremeno u više gradova. U HTC-u navodno spremaju i ogromnu marketinšku kampanju za A9 što je itekako dobrodošla promjena za ovog posrnulog diva.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx