Nothing predstavio CMF Watch Pro 2 i CMF Buds Pro 2

Pored Nothing CMF Phone 1, Nothing je jučer predstavio i CMF Watch Pro 2 i CMF Buds Pro 2.

CMF Watch Pro 2

Ovaj pametni sat stiže sa AMOLED ekranom dijagonale 1,32”, rezolucije 466 x 466 piksela i stope osvježavanja od 60 Hz. Maksimalna svjetlina ekrana je 620 nita, a sat ima preko 100 watchfaceova.

Nothing CMF Watch Pro 2 ima izmjenjive zakrivljene i ravne okvire. Sat stiže s kućištem i srednjim okvirom od aluminijske legure, kao i krunicom za navigaciju.

Sat se može pohvaliti uobičajenim skupom funkcija za zdravlje, kao što je senzor otkucaja srca, mjerenje nivoa kisika u krvi, praćenje stresa i spavanja itd. Tu je i 120 sportskih načina sa Cywee algoritmom. CMF Watch Pro 2 ima ugrađen GPS za praćenje šetnji, trčanja i planinarenja.

Podržava i upućivanje poziva, kontrolu medija i primanje obavijesti, a ima i IP68 certifikat za otpornost na vodu i prašinu.

Za autonomiju je zadužena baterija od 305 mAh, koja će, prema navodima kompanije, biti dovoljna za 11 dana normalne upotrebe i 9 dana intenzivnije upotrebe.

Dostupan je u crnoj, narandžastoj i svijetloplavoj boji, a cijena CMF Watch Pro 2 je 69 EUR.

CMF Buds Pro 2

Ove slušalice stižu sa istim dizajnom kao i prethodne, ali ima neke nadogradnje iznutra. Tako su tu dvostruki drajveri od 11 mm i ravnim visokotoncima od 6 mm za još bolju kvalitetu zvuka.

Podržavaju i ANC, kao i LDAC kodek za strujanje zvuka visoke brzine prijenosa.

Ima 3 mikrofona, a nudi i Spatial Audio Effect za iskustvo surround zvuka. Baterija će navodno biti dovoljna do 41 sat reprodukcije sa isključenim ANC-om, odnosno do 30 sati sa ANC-om.

Cijena CMF Buds Pro 2 je 59 EUR, a stiže u sivoj, svijetlosivoj, narandžastoj i plavoj boji.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx