Ništa od Lollipopa za HTC One Mini 2

Čini da su opet za nadogradnju zakinuti svi korisnici koji ne kupuju najskuplje modele, što je nažalost čest slučaj kod modela sa Androidom. Iako je HTC još u 10. mjesecu prošle godine potvrdio da će One Mini 2 dobiti Lollipop, čini se da su sada okrenuli ploču.

Odgovarajući na jedan upit na Twitteru kompanija je napisala sljedeće: “Zaključili smo da Lollipop na One Mini 2 modelu neće pružiti optimalno iskustvo. Nemamo u planu izbaciti nadogradnju”.

Svakako loša vijest za sve vlasnike ovoga, jedva godinu dana starog, uređaja. Još ostaje za vidjeti kakva će biti reakcija korisnika na ovu vijest i hoće li probati pritisnuti HTC da ipak izbaci nadogradnju.  Gledajući sa marketinške perspektive uvjereni smo da je ovo vrlo loš potez HTC-a, jer osim što ovogodišnji flaghip model nije oduševio, budući korisnici bi mogli izbjegavati i njihove low-end i mid-range modele baš zbog ovakvih stvari.

 

Izvor: Twitter preko GSMArena

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx